NIEUWS & MELDINGEN

HOME | PRIJZEN | NIEUWSBRIEF | BESCHIKBAAR | VRAGEN

 
 

 Bijgewerkt t/m  

 
 

Op deze pagina geven we vooral technische info m.b.t. onze websites.
Waar techniek wordt gebruikt, zijn ook altijd storingen te vinden.
Het hele internet is een grote berg techniek, dat er wel eens iets mis gaat, hoort er helaas bij.

Het gebeurd bij de beste websites regelmatig dat er aanpassingen moeten worden gedaan en/of storingen zijn. Zo kan dit dus ook bij ons het geval zijn.

Is er bij ons een storing, update of andere belangrijke foutmelding bekend dan vindt u deze hier op de nieuwspagina.

Lukt het bijvoorbeeld niet om te reserveren of werkt een andere pagina niet, laat het ons a.u.b. weten via het contact formulier, zodat e.e.a. kan worden opgelost.

 
 
 
MELDINGEN:
 
 
26-01-2019 birdsuper.com onderhoud wat kan leiden tot tijdelijk offline
 
23-01-2019 i.v.m. plotseling overlijden binnen naaste familie worden tot nader order komende weken geen bezoekafspraken gemaakt en kan enige extra vertraging optreden in verwerking van emailverkeer.
 
07-01-2019 11.05 alle storingen opgelost
 
05-01-2019 12.24 vogelverrijking.nl was op dit moment geupdate, als u niet kunt inloggen, probeer het een paar uur later nog eens.
 
05-01-2019 verhoogde security is ingesteld op alle site. U kunt gewoon inloggen op gebruikelijke wijze echter met als extra dat u eerst per email een code ontvangt.
 
26-12-2018 vanwege aanhoudende cyberaanvallen wordt de site verhuisd naar zwaarder beveiligde server. Hierdoor kan tijdelijk niet worden ingelogd. Lukt het niet probeert u het later nog eens. We hopen rond 04-01-2019 alles weer operationeel te hebben. In het leden gedeelte vind u dan een aparte technische update pagina.
 
24-12-2018 De meeste eerder vermelde storingen zijn verholpen. Strenge beveiliging is toegepast op alle sites. Dit heeft tot gevolg dat u op een andere manier inlogt op onze leden websites, zoals vogelleercentrum en papegaaienschool. Na het invullen van uw gebruikersgegevens ontvangt u eerst een email met de eenmalig geldige toegangs code. Deze beveiliging is helaas noodzakelijk gebleken en niet te omzeilen.

18-12-2018
verschillende storingen als gevolg van hacks door geinfiltreerde bestanden. Hosting provider is op de hoogte en werkt eraan. Gevolg kan zijn dat u rare pagina's te zien krijgt die helemaal niets met ons te maken hebben, maar veroorzaakt worden door een virus. Vooralsnog ongevaarlijk als u gewoon de pagina afsluit. We hopen dat de verantwoordelijke idioten snel kennis maken met hun karma.

17-12-2018
storing bij webhosting provider opgelost, papegaaienschool.nl, vogelleercentrum.nl en vogelverrijking.nl werken weer.

17-12-2018
de internet webhost provider vimexx heeft een storing, waardoor enkele sites waaronder papegaaienschool.nl geheel of gedeeltelijk niet werken. Ze werken eraan dit zsm op te lossen. Probeert u aub even later in te loggen als het niet lukt.

28-11-2018
7.23 algehele storing mail- en webserver tammevogels.nl
 
17-11-2018 10.02 storing birdsuper.com bij hosting provider. opgelost.
 
 
 
oktober/november 2018 vogelleercentrum.nl ondergaat een grote upgrade waardoor de site tijdelijk offline kan zijn, informatie tijdelijk niet up to date kan zijn en niet alle pagina's tegelijkertijd dezelfde upgrade zullen kunnen hebben ondergaan. Met deze upgrade maken we het bezoeken en bekijken van de site beter, gemakkelijker en vooral overzichtelijker voor u.

Er moeten hiervoor honderden webpagina's opnieuw worden geprogrammeerd, waar we met een klein team van hobbyisten zeer veel werk aan hebben. Bent u van mening dat we oplichters zijn, omdat vanwege dit gegevens niet lijken te kloppen en 'men het op alle forums beter weet' ga dan ook vooral DAAR te rade. Wij beantwoorden geen mails meer met uitsluitend op wantrouwen gebaseerde vragen of aanklachten, nadat men eerst door het plaatsen van een reservering zich geheel met onze werkwijze akkoord heeft verklaard, terwijl men bij de plaatselijke dierenwinkel aan de overkant naar binnen had kunnen gaan.

Lukt het niet om in te loggen of lijkt bepaalde info niet te kloppen, probeer het enige tijd later nog eens.

Nogmaals wijzen we erop dat over gereserveerde vogels NIET gecommuniceerd wordt buiten de daarvoor bestemde leden website om. Voor communiceren via facebook of andere apps hebben we al helemaal geen tijd. Het is juist grotendeels hierdoor dat we de noodzakelijke enorme hoeveelheid tijd die nodig is om uw vogel tot super tam huisdier te KUNNEN socialiseren naast het intensief zorg dragen voor alle koppels waaruit de jongen zijn voortgekomen en nog zullen voortkomen.

 

10-10-2018 We hebben besloten buiten de op de overzichtspagina aangegeven data m.b.t. geboortes en beschikbaarheid GEEN vragen meer te beantwoorden over de leeftijd van een betreffende vogel nadat deze is gereserveerd aangezien dit al jaren onderdeel is van onze werkwzije en voorwaarden. Hiervoor is de leden website waarin via vermelding van status en updates vanaf de status 'in socialisatie' vermeld wordt wat vermeld moet worden. Is dat om enige reden volgens u niet goed genoeg, sluit dan geen overeenkomst met ons waarmee u ons de opdracht geeft maandanlang 24/7 werk voor u te verrichten, maar kies een van de vele dierenwinkels of volg het advies van derden via de diverse klaag forums op. Als wij bij de chinees gegeten hebben, ga ik ook nie klagen bij de Griek als er m.i. iets niet in orde was of is.  Lees verder.

 
 
08-08-2018 birdsuper.com ondergaat een grote update en is daarom tijdelijk offline [opgelost]

vogelleercentrum.nl de site van het Vogel Leer Centrum is en blijft gewoon online, alleen worden ook vandaag allerlei tests en updates uitgevoerd. het kan voorkomen dat een door u gezochte pagina even tijdelijk niet of niet geheel bereikbaar is. Is dat het geval probeer het dan aub later nog eens. [opgelost]

 
07-07-2018 de site van het Vogel Leer Centrum is en blijft gewoon online, alleen worden ook vandaag allerlei tests en updates uitgevoerd. het kan voorkomen dat een door u gezochte pagina even tijdelijk niet of niet geheel bereikbaar is. Is dat het geval probeer het dan aub later nog eens.
 
 
30-06-2018 update 1 september 2018: Voor elke annulering vanaf 31 juni 2018 ingediend, geldt dat indien het volledige bedrag is betaald er, zoals in voorwaarden en overeenkomst altijd vooraf vastgelegd, 50% zal worden geretourneerd. Echter KAN en ZAL dit niet eerder kunnen worden uitgevoerd dan na 1 februari 2019 en in volgorde die de situatie op dat moment toelaat. Het is echter voor de hand liggender dat we deze situatie pas kunnen oplossen a.d.h.v. de te verwachten nieuwe kweekresultaten van het nieuwe kweekseizoen 2019 dat begint eind april begin mei 2019.
Gaat u daar om wat voor reden dan ook niet mee akkoord dan staat het u vrij alle mogelijke stappen te ondernemen. Met elk van deze stappen, vezekert u zich er dan in elk geval van dat de kans dat wij in staat zijn de beoogde betaling te retourneren steeds kleiner tot nul wordt, doordat kosten slechts oplopen en het werk stagneerd door uw annulering en het creeeren van nog meer onkosten.

Dit terwijl wij ook na annulering genoodzaakt zijn elke socialisatieperiode volledig tot het einde toe te voltooien, aangezien er met half gesocialiseerde vogels helemaal niets te beginnen is, noch voor kweek, noch als huisdier. Hierdoor zal nu vlak voor de zomervakantie een nieuwe gegadigde gevonden moeten worden, waarbij de praktijk van de afgelopen 20 jaar leert dat vrijwel NIEMAND tijdens deze periode een huisdier aanschaft en er zeker niet aan denkt een papegaai te reserveren bij ons die direct moet verhuizen wat sowieso al uiterst zelden voorkomt!

 

**EINDE UPDATE**

Op dit moment (juni 2018) huisvesten wij nog meerdere vogels die rond dezelfde periode in zowel 2016 en 2017 werden geannuleerd en waarvoor dus GEEN nieuwe gegadigde gevonden kon worden. Niet omdat er geen mensen zijn voor een tamme vogel, maar omdat de tijd die het geannuleerde dier noodgedwongen hier MOET blijven nagenoeg al het voorafgaande langdurige socialisatiewerk teniet deed en er dus niet meer van een tamme vogel gesproken kon worden. Waar een ander ze alsnog verkoopt als zijnde 'tam' omdat men dit als relatief begrip hanteert, doen wij dat dus NOOIT, omdat wij het woord tam aan de op deze site tot in detail beschreven strenge NORMEN hebben verbonden en dat altijd zullen blijven doen.

Wordt een vogel niet op de afgesproken datum overgedragen dan zijn wij genoodzaakt het dier samen met anderen in een apart verblijf te houden om de voortgang van de overige socialisaties niet in gevaar te brengen en om de beperkte ruimte die ons ter beschikking staat zo efficient mogelijk te kunnen blijven gebruiken.

Hierdoor richten de vogels zich logischerwijs opnieuw tot elkaar i.p.v. tot de mensen wat ze tijdens de socialisatieperiode is aangeleerd en dient te worden voortgezet vanaf het zorgvuldig gekozen moment van overdracht door de nieuwe eigenaar.

Bij bepaalde soorten is het vele werk al voor niets geweest wanneer het dier een aantal weken later dan de aangegeven overdrachtsdatum pas zou kunnen worden overgedragen. We hebben het hier NIET over hand gepapte vogels zoals vroeger, maar over uit volieres afkomstige natuurbroed vogels die wij met ontzaglijk veel moeite en inzet voor u tot huisdier hebben weten te socialiseren die op enig aan u medegedeeld overdrachtsmoment net zo tam zijn als voorheen uitsluitend door hand opfok werd bereikt.

Met dank aan alle rotte appelen die hun gif verspreiden.

 


04-07-2018 tussen 22 juni en 1 augustus vinden grote technische updates plaats mbt vogelleercentrum.nl. De website kan hierdoor tijdelijk oonbereikbaar zijn. Lukt het niet om in te loggen, probeer het aub later opnieuw.

23-06-2018 Belangrijke mededeling voor HATERS EN PRATERS

16-06-2018 er was een storing op de server waardoor websites niet bereikbaar waren en/of een foutmelding veroorzaakte. De Hosting provider heeft het opgelost per 10.56 u.

Vogelleercentrum: in de maand juli (planning was juni, is dus verplaatst naar juli) wordt de site naar een andere snellere server verhuisd en zal een grote technische update plaatsvinden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u nu en dan tijdelijke even niet kunt inloggen tussen 1 juli en 31 juli. Is dit het geval, probeer het dan een uurtje later nog eens, want langer dan enkele minuten achtereen offline is vrijwel uitgesloten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy

 

<