Pyrrhura Frontalis Bruinoorparkiet  

HOME | RESERVEREN | AANBOD | PYRRHURAS | PRIJZEN

Voor veel vogels is het vaak beter om ten minste per 2 gehouden te worden. Ook per stel blijven onze vogels absoluut tam. Daarom krijgt u altijd korting, wanneer u besluit 2 of meer vogels tegelijk over te nemen...
Terug naar Aanbod | Pyrrhura Ondersoorten
 
 

Bijgewerkt t/m

 

Het karakter van de Pyrrhura Frontalis of Bruinoorparkiet is vrijwel geheel overeenkomstig met dat van de andere Pyrrhura's. Er is wel beweerd dat bepaalde ondersoorten bepaald gedrag vertonen.

Dit is echter ten dele waar, omdat de belangrijkste factor van invloed op het gedrag van elke tamme vogel die als huisdier wordt gehouden toch de mens zelf is die met de vogel omgaat.

Nadat wij het aanvraag formulier voor de reservering van u hebben ontvangen, vermelden we eerst of er een vogel beschikbaar is, wanneer en zo niet of er een wachtlijst is.

 

Het komt nog al eens voor dat pas later blijkt dat er meer eitjes zijn gelegd en uitkomen dan eerder zichtbaar was. Gedurende de hele broedperiode laten we al onze vogels namelijk zoveel mogelijk met rust en kijken dus slechts af en toe naar de stand van zaken. Daardoor blijft het aantal beschikbare vogels dan gelijk nadat er een gereserveerd is of komen er meer beschikbaar, terwijl eerder minder beschikbare vogels werden vermeld.

Foto's en video's van gereserveerde vogels vind u in het VIP leden gedeelte, waarvan u automatisch gratis lid bent na reservering.

 

Welke kooi, hoeveel geluid maken ze, hoe groot wordt een Pyrrhura?
Lees Hier Verder GRATIS waardevolle Tips over Pyrrhura's

 

De Bruinoorparkiet

De Bruinoorparkiet is ook een van de bekendste pyrrhura's. Hij is al in grote aantallen gekweekt en er zijn al meerdere mutaties bekend. Het is een van de leukste en gezelligste vogels om in huis te hebben als kameraadje.

Ze zijn ontzettend sociaal als ze deskundig gesocialiseerd zijn. Daarnaast kunnen ze ook ontzettend veel leren.

Bij ons liggen de jongen regelmatig al stoeiend door de kooi te rollen, maar dat geld ook voor de andere Pyrrhuras.

Door sommige mensen wordt hij nog wel eens met de Groenwangparkiet verwisseld, maar door de groene staart is hij hier makkelijk van te onderscheiden.

Ook qua prijs is dit een goede vogel om mee te beginnen.

Lees meer Achtergrond informatie over de Frontalis

Fotos Frontalis Baby's
 
 
 
 
 

Reserveren

 
 
Lees meer over Pyrrhuras ...
 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

 
 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy