Pyrrhura Rupicola Sandiae

Home | Reserveren | Pyrrhura Algemeen | Aanbod | Prijzen

 

Bijgewerkt t/m

 
Geen jongen op dit moment.

 

 

Prachtige kleuren en een heel lief karakter. Deze rupicola babies zijn de wat lastiger te vinden tamme pyrrhuras. Ze hebben prachtig rood aan de vleugeltoppen en zijn een bijzondere verschijning. Waren de Rupicola's eind jaren '90 veel gekweekt en gemakkelijk te vinden, tegenwoordig is dat wel even anders. Net als andere ondersoorten, zoals o.a. de Frontalis is de Rupicola tamelijk zeldzaam geworden. Helemaal als deskundig tot huisdier gesocialiseerde tamme vogel.

Omdat er vele factoren zijn die een rol spelen bij hoe een papegaai of parkiet zich uiteindelijk als huisdier gaat gedragen, kunnen we eigenlijk nauwelijks verschillen in gedrag tussen de verschillende ondersoorten toewijzen aan een soort. Ook wij hebben dit in het verleden soms anders beoordeeld, maar zijn al enkele jaren terug tot de conclusie gekomen dat het gedrag van een tamme kromsnavel voor het overgrote deel is aangeleerd, niet aangeboren en dus bepaald door de mens en overige omstandigheden, waarin een vogel opgroeid.

Welke kooi, hoeveel geluid maken ze, hoe groot wordt een Pyrrhura?
Lees Verder GRATIS waardevolle Tips over Pyrrhura's

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Direct Reserveren
 

Lees meer over Pyrrhuras ...

 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.