Roodkopparkiet - Pyrrhura Rhodocephala

HOME | RESERVEREN | AANBOD | PYRRHURAS | PRIJZEN

Voor veel vogels is het vaak beter om ten minste per 2 gehouden te worden. Ook per stel blijven onze vogels absoluut tam. Daarom krijgt u altijd korting, wanneer u besluit 2 of meer vogels tegelijk over te nemen...
 

Bijgewerkt t/m

 

Deze tamelijk zeldzame Pyrrhura is een schitterend gekleurde zuidamerikaanse vogel. Mits deskundig opgevoed is het een erg gezellige, aanhankelijke en speelse vogel voor in huis. Het karakter is erg vergelijkbaar met dat van de meeste andere Pyrrhura's die we kweken.

Ze zijn niet erg goedkoop door hun schaarsheid en omdat ze wat lastiger te kweken zijn. Net als met de perlata heeft u hiermee echt een bijzondere vogel in huis.

 
 

 

Nederlands : Roodkoproodstaartparkiet
Latijn : Pyrrhura Rhodocephala
Engels : Rose-crowned Conure
Duits : Rotkopfsittich

Lengte : ca 24 cm
Gewicht : 70 gram volwassen
Herkomst : Venezuela

 

 
Lees meer over de Pyrrhura Rhodocephala
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 
Mijn Eerste Pyrrhura
 
 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

 

 

 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy

 

<